Min första Morsdag

Idag har jag fått fira min första morsdag! Tillsammans med min lilla familj njöt vi av gos och frukost på sängen! Adrian har såklart fått vara klädd i I love Mom bodyn från H&M. Som förövrigt är storlek 50 och börjar se väldigt liten ut!!

Annars har vi facatimeat med min mamma och gått en lååång promenad! Till middag beställde vi hem sushi på Wolt! Världens bästa grej, och vi har blivit smått beroende av Wolt sen Adrian kom. Det är ju så himla smidigt. Vad gör nyblivna föräldrar i städer där det inte finns? Resten av kvällen spenderas i soffan med Modern Family maraton på!

Hoppas ni alla haft en lika fin dag som jag ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s