Den 7 April 2019

Dagen då livet förändrades för alltid. Dagen då min son föddes. Idag är han redan en månad gammal lilla skrutten. Trots att denna månades varit tuff och utmanande på många vis har det ändå varit den bästa månaden i mitt liv. Att bli mamma är det häftigaste jag varit med om, att känna kärleken för den här lilla personen som vi väntade på så länge. Att se min kille med vårat barn är också det helt magiskt. Våran älskade lilla son!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s