Alla Hjärtans Dag

Hos oss är den 14 februari inte bara alla hjärtans dag, utan även våran årsdag! Vi vet egentligen inte när vi blev ihop, men vi träffades den 14 februari 2017 på Ollis dansgolv, sedan dess har det varit vi!

I år blev jag riktigt bortskämd! Vaknade och fick gå och sätta mig vid ett frukostbord dukat med nygräddade våfflor, bär, nutella och glass! Absoluta favorit frukosten i vårt hem! Sedan hade Lucas bokat in mig på en Gravid massage på Vaasa Day Spa och det var verkligen huur nice som helst!! En timme av ren avslappning. Vi hämtade några tårtbitar från favoritcafet som vi sedan åt till efterrätt. Nu är soffan utbäddad och fullproppad med kuddar, och vi ska mysa här resten av kvällen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s