Att orka igen

Känslan när orken börjar komma tillbaka, typ dag för dag orkar jag lite mer och lite mer. Under den första tiden av den här graviditeten har jag verkligen varit så otroligt trött. Oavsett om jag lämnade lägenheten för några timmar skola eller jobb, eller ens att gå till butiken och storhandla så var jag tvungen att ta en tupplur när jag kom hem för ansträngningen i sig blev för mycket. Även om jag bara vara hemma en hel dag kunde jag ta en eller två tupplurer under dagen. Ja, jag tror ni förstår vad jag menar. MEN idag kände jag redan från morgonen att jag var piggare, så jag sminkade mig och lockade håret för första gången på kanske två månader! Sen mötte jag upp Celine och Jessica för lunch på Sweet Vaasa. Det blev ett härligt samtal som varade i över 2h om viktiga och oviktiga saker. Kvalitetstid!

sallad

Bästa salladen ”Quinoa & Feta” ååh picklad rödlök ❤ skulle kunna äta en sånhärn om dagen!!

Efter lunchen hade jag lite tid innan jag skulle springa iväg på mitt kvällsskift, så bestämde mig för att nu äntligen ta tag i saken och filma min första gravid vecka för vecka video till min youtubekanal! Det blev alltså en recap för graviditetsveckorna 1-13 kan man säga och jag ska försöka redigera och ladda upp den inom några dagar, hoppas ni tycker det ska bli kul att följa med min graviditet också i videoformat! Jag älskar i alla fall att få följa med andras graviditeter!

mage

Och magen börjar puta mer och mer och jag älskar den så mycket ❤ Invigde även gravid-jeansen idag för att de vanliga spänner över magen ren!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s