Våran hemlighet

Egentligen har tiden gått sjukt snabbt sedan den där sista veckan i juli, även om jag många gånger på vägen tvivlat om jag ens kommer komma såhär långt. Det kändes som en hel EVIGHET tills den där magiska 12e veckan. Och nu är sitter jag här i hela v13 (12+5) och har idag fått kika in på den busiga lilla plutten som växer så fint där inne i min mage.

luckijag

Så om du redan följer mej på instagram (@juliahann_ om inte blink) så har du kanske redan sett denna bilden. Nästan omöjligt att få en bild på oss två som båda ser normala ut, men denna fångar i alla fall känslan vi har just nu; LYCKA till tusen och såå mycket kärlek!

pluttenv13

BF är 6 april 2019 och kan knappt fatta att vi ska bli föräldrar ❤

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s